Facebook

Szolgáltatásaink

Teherautó bérbeadás

Teherautó bérbeadás

RentX – Teherautó, teherkocsi, kisteherautó és kisbusz bérlés, kölcsönzés olcsón, már 6.000 Ft/nap-tól. Hétvégi akció! 06/70 300-7497

Kisbusz bérbeadás

Kisbusz bérbeadás

6-9 személyes kisbuszok már Nettó 15.000 Ft/nap ártól, hosszított és magasított kivitelben is. Sofőrrel is!

Tartósbérlet

Tartósbérlet

Kedvező feltételekkel biztosítunk tartósbérletet. Előnyei: a bérleti díjak tartalmazzák a kötelező biztosítás díját, az adót, a regisztrációs díjat, a casco biztosítást, az időszakos szerviz költésegeket, 24 órás asszisztencia-szolgáltatást, illetve a magyar autópálya-használati díjat.

kisteherautó bérlés

Miért érdemes kisteherautót bérelnünk?

Sok vállalkozás alkalmaz saját kisteherautókat, ám előfordulhat, hogy csak egyszer-kétszer van szükségünk rá. Ilyenkor a legjobb, amihez fordulhatunk, az a kisteherautó bérlés, hiszen ilyen helyzeben felesleges saját gépjárművet vásárolnunk...

kisteherautó bérlés

Béreljen nálunk kisteherautót!

Kisteherautóra van szüksége, azonban nem szeretné megvenni a járművet? Kölcsönözzön nálunk autót munkájához! Cégünk a bizalmát minőségi autóval hálálja meg! (...)

kisbusz bérlés

Miért érdemes kisbuszt bérelni?

Nagy családi nyaralásra készül, vagy barátaival kiruccannának, de nem szeretnének több gépkocsival nekiindulni a kirándulásnak, nyaralásnak? Ilyen esetekben a legpraktikusabb megoldás a kisbusz bérlése! (...)

teherautó bérlés

Teherautó bérlés költözéshez

A költözés sokak számára a hosszas procedúrával járó feladatok listáján helyezkedik el, hiszen sok idegeskedéssel, pakolással, szervezéssel jár. Ha nem csináljuk okosan és előrelátóan, valóban rémálomszerű (...)

Mi az előnye a tartósbérletnek?

Mi az előnye a tartósbérletnek?

Örök dilemma egy cég életében, hogy hozzon létre egy saját gépparkot alkalmazottainak a munka elvégzésére, vagy a gépjárművek kölcsönzése mellett döntsön. Melyik választás a költséghatékonyabb? (...)

Kisbusz bérlés külföldi utakhoz

Kisbusz bérlés külföldi utakhoz

Az utazás szerves részét képezi az életnek, így vagy úgy, különböző okokból, de rendszeresen felkerekedünk és kötelességből, szükségből, kikapcsolódást vagy csak kalandot keresve elindulunk a nagy világba. (...)