Mi az előnye a tartósbérletnek?

kisteherautó bérlés

Örök dilemma egy cég életében, hogy hozzon létre egy saját gépparkot alkalmazottainak a munka elvégzésére, vagy a gépjárművek kölcsönzése mellett döntsön. Melyik választás a költséghatékonyabb?

A tartós bérlés előnye, hogy az ügyfelek havi számlán, egy összegben fizetik a költségeket, cserébe a flottakezelő az autók karbantartásáért, javításáért, az autóhasználathoz köthető összes szolgáltatásért felelős. Emellett egy teherautó kölcsönzéssel, kisbusz bérbeadással, kisteherautó kölcsönzéssel foglakozó cég a teljes állományához a kisebb flottáknál komolyabb kedvezményeket tud elérni az alkatrészcserénél, a biztosításkötésnél, a vásárlásnál. További előny, hogy az egy autóra jutó munkaerő-költség is alacsonyabb. A tartósbérlettel nem csak havi a költségek csökkenthetők, hanem a teherautó kölcsönzést, kisteherautó kölcsönzést, vagy kisbusz bérbeadást igénybevevő cég biztos lehet abban, hogy a kölcsönzött gépjárművekkel minden rendben van, folyamatosan karbantartják őket.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és válassza a legkézenfekvőbb megoldást; a tartósbérletet! Bővebb információkért bátran keresse fel munkatársainkat!

Vissza a Szolgáltatásaink menüpontba!